مته الماس سوراخکاری دارای سایز 1x3.175 میلی متر

Carbide-1mm

4225-289-6670

12,500 تومان
کالا موجود است
موجودی انبار : 900 عدد


خرید کالا


علاقه مندان : 3 نفر
وضعیت : فعال

تعداد مرجوعی : 0
دنبال کنندگان : 3 نفر

قدمت : 7 سال و 11 ماه و 4 روز
وزن : 4 گرم

کل فروش : 3328 عدد
تعداد سفارش ها : 261 سفارش

3 از 5.0 با 1 رای
مته الماس کارباید تنگستن سوراخکاری سایز 1x3.175 میلی متر
مته الماس کارباید تنگستن سوراخکاری سایز 1x3.175 میلی‌متر از تنگستن کارباید ساخته شده که به دلیل سختی بالا ، دقت زیاد و مقاومت در برابر سایش ، گزینه‌ای ایده‌آل برای سوراخکاری مواد مختلف محسوب می‌شود. این مته دارای طراحی خاصی است که معمولاً شامل سوراخ داخلی برای عبور آب صابون است تا عملیات خنک‌کاری ابزار و تخلیه مؤثر براده‌ها را بهبود بخشد. این ویژگی ، علاوه بر افزایش طول عمر مته ، باعث اجرای تمیز و بدون نقص فرآیند سوراخکاری می‌شود.
این مته به‌طور ویژه برای مته سوراخکاری PCB طراحی شده است و دقت بالایی در ایجاد سوراخ‌های ریز روی بردهای الکترونیکی دارد. با استفاده از این مته ، می‌توان از ترک‌خوردگی یا آسیب به لایه‌های حساس PCB جلوگیری کرد. علاوه بر این ، به عنوان مته تمیزکننده نازل پرینتر سه بعدی مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند مسیر فیلامنت مسدود شده را به‌طور دقیق باز کند. در صنایع مختلف نیز از این ابزار به عنوان مته حکاکی و CNC بهره گرفته می‌شود که امکان سوراخکاری و حکاکی روی پلاستیک ، فایبرگلاس ، چوب و فلزات نرم را با دقت بالا فراهم می‌کند.
به لطف طراحی دقیق و مواد باکیفیت ، این مته سوراخکاری تمیز ، سریع و بدون ایجاد براده‌های اضافی را تضمین می‌کند و انتخابی ایده‌آل برای کاربردهای الکترونیکی ، حکاکی صنعتی و پرینت سه‌ بعدی محسوب می‌شود.
این محصول با نام Nozzle Extrusion Head Drill شناخته می‌شود و دارای قطر نوک 1 میلی‌متر و قطر شفت 3.175 میلی‌متر (1/8 اینچ) است. جنس این مته از کارباید تنگستن (Tungsten Carbide) بوده که بالاترین دوام و سختی را در میان مته‌های صنعتی دارد .

کاربرد :

  1. سوراخکاری بردهای الکترونیکی (PCB) – ایجاد سوراخ‌های دقیق بدون آسیب به مدار
  2. تمیز کردن نازل پرینتر سه‌بعدی – باز کردن مسیر فیلامنت‌های مسدود شده
  3. حکاکی و برش CNC – مناسب برای کار روی چوب، پلاستیک، فایبرگلاس و فلزات نرم
  4. ساخت و مونتاژ قطعات دقیق – استفاده در میکرو مکانیک و قطعات حساس صنعتی
  5. ساخت جواهرات و سنگ‌تراشی – حکاکی روی متریال‌های سخت مانند شیشه و سرامیک

مشخصات فنی مته الماس 1x3.175 mm :

  1. نام محصول: Nozzle Extrusion Head Drill
  2. قطر نوک مته: 1 میلی‌متر
  3. قطر شفت: 3.175 میلی‌متر (1/8 اینچ)
  4. طول کل: ۳۸.۱ میلی‌متر
  5. جنس: کارباید تنگستن (Tungsten Carbide)